Hraní v Bedřichově - Hospoda

06.03.2015 10:47

Dlouho nás tam lákali, až Vojta přislíbil účast na sobotu 28.2.2015. Večer před hraním se ozvala Jarča, že ji schvátila chřipka, tak se domluvil záskok - Jirka Kutík a v sobotu, v sestave Vojta Pánek, Pavel Vorlíček, Víťa Vintr, Jirka Kutík a Míša Vostruha jsme se objevili před hospodou.

Byl tam plakát, že tam hraje skupina Cuprum, ale hospoda narvaná, místo pro kapelu nikde, vedoucí nikde, ani ten, s kým to Vojta domluvil. Tak jsme stáli, dali si pivo a čekali, padali návrhy jít pryč. Nakonec se ukázal vedoucí, začal trochu organizovat, přesunul hosty, udělal nám místo aspoň na sezení, místo na hraní se udělalo až po hodině čekání, kdy už i Vojtovi docházela trpělivost.  Lehce jsme nazvučili a začali hrát - a pak už to bylo "ono". Hrálo to, šlapalo to, přítomnosti Jirky a Víti byla znát, lidi se bavili, zpívali. Máme i dokumenty, video z foťáku, časem zpracuji a dám na web.

Našel se tam i jeden rušič s kytarou u vedlejšího stolu, co se nám cpal do produkce, zvláště v pozdějších hodinách, co uměl dokonale zkazit známé písně, zpěvem, hraním v jiných tóninách i se špatnými akordy, ale jemu to vůbec nevadilo. I jeho jsme nakonec přežili, i díky dopingu - slivovici z Moravy od Olina (výborná), co přitáhl Miško.

Jestli tam ještě někdy hrát? Toť otázka. Uvidíme.