Za celou naši „skupinu“ - přišlo nás opravdu 13 - musím poděkovat za pěkný večer a zábavu. Bylo to super, všechny kapely hrály a zpívaly jak "za peníze" nebo spíš jako kdyby to mělo být naposledy a o život. Všichni se přitom bavili - fakt paráda. Tak to má být. Kousky Pavla Vorlíčka – super (člověče, děláš ještě něco mimo hraní? :-) ), hostující Vendy - bomba. Večer opravdu vrcholil trochu odkládaným vystoupením Nonstopu, pauza mezi výměnami kapel byla znatelně dlouhá, ale když ta mrcha technika si vzpomene a "zauzlujou se dráty"....... Moc mne mrzelo, a nejen mne, že jsme museli před půlnocí odejít. Ale objektivně dodám. Vím, že je to složité pro technika vyladit ozvučení, zvlášť když se střídají kapely. No nějak se s tím popral. Ale jednu zásadní připomínku si neodpustím. Velice mi vadilo, když Vojta Pánek, který má hlas jak zvon a uváděl začátek a též důvod pořádání celého večera, nebyl slyšet a tím se publikum neztišilo, což by se na chvíli slušelo, i když většina věděla, o co tento večer jde. Takže ještě jednou všem díky. Jen tak dál. Povedlo se a myslím, že byl spokojen i TEN, co na vás shlížel shůry.
Kuba 2014-díky za pěkný večer
Jirka Doležel | 12.04.2014